Novosti

Sve novosti

NOVO U GARDENU
08.04.2015

Od sada u Garden centru možete ponovo pronaći ponudu na kakvu ste navikli i ranijih g ... Procitaj vise

Radno vreme za Uskršnje praznike
08.04.2015

PETAK 10.04. 09-16h SUBOTA 11.04. ... Procitaj vise

VIKEND 26. I 27.07.
24.07.2014

OBAVEŠTENJE, U SUBOTU 26.I NEDELJU 27.07. GARDEN CENTAR NEĆE RADITI ZBOG RA ... Procitaj vise

Ostale novosti
Preporučujemo:

www.gardening.rs - Hortikultura

www.gardenvista.rs

O nama

Garden Centar se dugi niz godina bavi uvozom, maloprodajom i veleprodajom hortikulturnih proizvoda i prateće galanterije. Poznati smo kao „Zelene oaze Beograda“ zbog prijatnog ambijenta i najveće ponude biljaka na jednom mestu u našim maloprodajnim objektima.

Poverenje kupaca smo stekli širokim asortimanom proizvoda, kvalitetnom uslugom i pristupačnim cenama. Roba u našoj ponudi je od renomiranih dobavljača iz celog sveta, kao i vodećih rasadničara iz zemlje. Nudimo sve na jednom mestu za uređenje vašeg vrta, terase, kuće ili poslovnog prostora. Detaljniju ponudu našeg proizvodnog programa možete pogledati na stranici asortiman.

Pored velike ponude proizvoda, nudimo i usluge dekoracije prostora prirodnim i veštačkim biljkama, savetovanje, projektovanje, održavanje biljaka i zelenih površina.

Kako je biodekoracija jedna od najatraktivnijih usluga, naš tim nudi kompletno uređenje enterijera i eksterijera. Detaljnije možete pogledati na stranici usluge, kao i  kompletnu ponudu naše ćerke firme GARDEN ING.

Prateći svetske trendove već dugi niz godina organizujemo radionice za izradu cvetnih aranžmana koje vode renomirani aranžeri iz celog sveta. U cilju obučavanja i informisanja pomažemo stručne obrazovne institucije u praktičnom znanju i obrazovanju. obuke

Naši objekti, jedinstveni po svojoj dekoraciji i veličini, organizuju različite manifestacije sajamskom tipa. Tako npr. izložba vrtnih biljaka počinje sa sezonom sadnje, pa na jednom mestu možete naći veliki izbor biljaka i sadnica domaćih i stranih rasadnika.

Pored pomenutog, organizujemo i prezentacije proizvodnog programa naših saradnika kao i razne druge promocije, a sve pod parolom da kupci mogu naći sve na jednom mestu.

Trudimo se da svojim kupcima obezbedimo samo najbolje.

Pozivamo Vas da posetite naše Zelene oaze i pronađete nešto za sebe.

Objekat na Vidikovcu

See Popup in Action - Width = 350px