Novosti

Sve novosti

NOVO U GARDENU
08.04.2015

Od sada u Garden centru možete ponovo pronaći ponudu na kakvu ste navikli i ranijih g ... Procitaj vise

Preporučujemo:

 

www.gardenvista.rs

 

O nama

Garden Centar se dugi niz godina bavi uvozom, maloprodajom i veleprodajom hortikulturnih proizvoda i prateće galanterije. Poznati smo kao „Zelena oaza Beograda“ zbog prijatnog ambijenta i najveće ponude biljaka na jednom mestu u naše maloprodajnom objektu.

Poverenje kupaca smo stekli širokim asortimanom proizvoda, kvalitetnom uslugom i pristupačnim cenama. Roba u našoj ponudi je od renomiranih dobavljača iz celog sveta, kao i vodećih rasadničara iz zemlje. Nudimo sve na jednom mestu za uređenje vašeg vrta, terase, kuće ili poslovnog prostora. 

Pored velike ponude proizvoda, nudimo i usluge dekoracije prostora prirodnim i veštačkim biljkama, savetovanje, projektovanje, održavanje biljaka i zelenih površina.

Kako je biodekoracija jedna od najatraktivnijih usluga, naš tim nudi kompletno uređenje enterijera i eksterijera. Detaljnije možete pogledati na stranici naše ćerke firme GARDEN ING.

Prateći svetske trendove već dugi niz godina organizujemo radionice za izradu cvetnih aranžmana koje vode renomirani aranžeri iz celog sveta. U cilju obučavanja i informisanja pomažemo stručne obrazovne institucije u praktičnom znanju i obrazovanju. obuke

Naši objekti, jedinstveni po svojoj dekoraciji i veličini, organizuju različite manifestacije sajamskom tipa. Tako npr. izložba vrtnih biljaka počinje sa sezonom sadnje, pa na jednom mestu možete naći veliki izbor biljaka i sadnica domaćih i stranih rasadnika.

Pored pomenutog, organizujemo i prezentacije proizvodnog programa naših saradnika kao i razne druge promocije, a sve pod parolom da kupci mogu naći sve na jednom mestu.

Trudimo se da svojim kupcima obezbedimo samo najbolje.

Pozivamo Vas da posetite našu Zelenu oazu i pronađete nešto za sebe.

Objekat na Vidikovcu

See Popup in Action - Width = 350px